Huoneet ja hinnasto

1 hh

40 € / yö

Majoitus päärakennuksessa yhden hengen huoneessa. Huoneessa työpöytä, televisio ja vaatekaappi. 

2 hh

70 € / yö

Majoitus omakotitalossa kolmen hengen huoneessa. Huoneessa toinen sänky leveämpi.

2 hh

70 € / yö tai 60€ / yö (okt)

Majoitus päärakennuksessa kahden hengen huoneessa. Liinavaatteet sisältyvät hintaan. Moottorisängyt, vaatekaappi, ruokailuryhmä ja televisio. Huoneessa oma suihku ja WC. Käytössä mikroaaltouuni, jääkaappi ja kahvinkeitin. Vaihtoehtona majoitus omakotitalossa kahden hengen huoneessa, käytössä yhteiset suihku- ja wc-tilat.

4 hh

100 € / vrk

Majoitus päärakennuksessa neljän hengen huoneessa. Keittokomero, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, ruokailuryhmä ja jääkaappi. Liinavaatteet sisältyvät hintaan.

Sisäänkirjautuminen ja lisäpalvelut

Liinavaatteet sisältyvät huoneen hintaan. Lisäpalveluna aamupala tilauksesta. Aamupalan hinta 8 € / hlö. Lisäpalveluina myös sauna- ja kokoustilat. Sisäänkirjautuminen on mahdollista mihin vuorokauden aikaan tahansa. Soita tarvittaessa Kaarinalle 0400 282 884 tai Tarmolle 0500 282 884. Kahvila on avoinna joka päivä klo 8 - 21. Kahvilassa on tarjolla kotileivonnaisia, virvoitusjuomia ja makeisia sekä kesäisin myös irtojäätelöä. 

 

Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita: 

Majoitus Puolanka, B&B Puolanka, Majoituspalvelut Kainuu, Puolangan palvelut, Kaasupullojen myynti, Nestekaasumyynti, Camping-palvelut, Matkailu Puolanka, Matkailuautot Puolanka, Caravan Puolanka, Asuntovaunupaikka Puolanka, Asuntovaunupaikka Kainuu, Matkailuautopaikka Puolanka, Matkailuautopaikka Kainuu, Kokoustilat Puolanka, Saunatilat Puolanka, Yöpyminen Puolanka, Matkailu Kainuu, Irtojäätelömyynti Puolanka, Jäätelötötterö Puolanka

Majoituspalvelut Puolangan kirkonkylällä. Tervetuloa!

Sijaitsemme Pudasjärventien ja Utajärventien risteyksessä osoitteessa Pudasjärventie 1, 89200 Puolanka. Pudasjärventien toisella puolella on Puolangan kunnan koirapuisto. 

© Pororajan Majoitus 2021